In Wedstrijden

Museum Hilversum en de ondernemersverenigingen HavenVaart en Centrum nodigen iedereen uit om mee te doen met een fotowedstrijd. Het is een zoektocht naar de mooiste nieuwsfoto´s in de buitenexpositie van de Canon Zilveren Camera, of van een mooie situatie of een geweldig moment. Met de fotowedstrijd #MuseumHilversum word je uitgedaagd om Hilversum als het middelpunt van de Canon Zilveren Camera in beeld te brengen.

Op 3 februari vindt in Museum Hilversum de prijsuitreiking plaats van de meest prestigieuze prijs voor fotojournalistiek voor Nederlandse fotografen: De Canon Zilveren Camera. Aansluitend worden de beste foto’s en fotoseries niet alleen getoond tijdens de expositie in het museum, maar ook op straat: in het centrum van Hilversum en de Havenstraat wordt een prachtige selectie van de uiteenlopende nieuwsfoto’s uitvergroot getoond in een buitenexpositie en in etalages van winkels. Het centrum van Hilversum staat dan voor bewoners en bezoekers geheel in het teken van de nieuwsfotografie.

‘Mooie samenwerking’
“Nog nooit hadden zoveel mensen dagelijks ‘een camera’ op zak, ieder jaar worden er meer en meer foto’s gemaakt en iedereen is ‘journalist’ door hun eigen beelden te delen op social media”, aldus museumdirecteur Stef van Breugel. “Door de mooie samenwerking met de ondernemers, het Stadsfonds en de gemeente staat Hilversum de komende zes weken in het teken van de nieuwsfotografie.”

Deelnemers kunnen tot en met 20 maart hun foto’s plaatsen op Instagram, Twitter of Facebook o.v.v. #MuseumHilversum en maken dan kans op een private dining voor 4 personen.

Doe jij mee?

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search