Werelds eerste Peak Design Pop-Up Store zeer binnenkort in Amsterdam

Werelds eerste Peak Design Pop-Up Store zeer binnenkort in Amsterdam

Peak Design zal, zeer binnenkort in Amsterdam haar allereerste ‘Peak Design Pop-Up Store’ openen. De aanleiding voor deze ‘Peak Design Pop-Up Store Amsterdam’ is dat 2018 in het teken staat van twee spraakmakende Peak Design momenten: de opening van de Peak Design brandstore in San Francisco en de marktintroductie van het nieuwe Peak Design ‘Travel Line’.

In de unieke ‘Peak Design Pop-Up Store’ in de Herenstraat 12 in Amsterdam kan de consument van woensdag 5 t/m zondag 23 december op verschillende manieren het merk Peak Design beleven en ter plekke hun ervaring delen met vrienden en familie.

Probeer zelf de Travel Line uit

Ben je na alle aandacht ook benieuwd naar de nieuwe Travel line serie van Peak Design dan is een bezoekje aan de popup store zeker de moeite waard. Mocht je fan zijn van de andere opbergoplossingen van Peak Design.. Ook dan is een bezoekje zeker de moeite waard. De volledige Line Up van alle producten zijn in de store te aanschouwen, te proberen en aan te raken.

Workshop Avondfotografie 13 december

We hadden de workshop al even aangekondigd op Facebook. Op 13 december geven we een eenmalige workshop in avondfotografie tijdens het licht festival. We verzamelen ons op deze fantastische locatie om als een van de eerste de Experience van Peak Design op te snuiven. Nadat we compleet zijn gaan we met een klein gezelschap erop uit om Amsterdam bij avond vast te leggen. Leuk voor jong en oud. En in de speciale stijl van Peak Design doen wij het deze keer ook anders. Jij bepaald wat de workshop waard is aan het einde van de avond.

Verzeker je zelf van een plaatsje hier: https://www.facebook.com/events/268401290542134/

 

Meer informatie over Peak Desing vind je hier: https://www.facebook.com/peakdesignpopupstore/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.