Home | Voordekunst – het crowdfundingsplatform voor creatieven
voordekunst crowdfunding
Inspiratie door fotografen

Voordekunst – het crowdfundingsplatform voor creatieven

Ken je dat gevoel? Dat je een waanzinnig goed idee hebt maar niet de financiele middelen? Dan kan crowdfunding een uitkomst zijn! Voor crowdfunding kan je terecht bij VoorDeKunst.nl, ‘een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren.’ 

Crowdfunding is een fantastische manier om een start te maken met jouw briljante idee. Dit kan van alles zijn zoals een fotoboek of een expositie. Dat kost nu eenmaal geld. Veel geld. Door een crowdfunding op te starten kan je dat geld bij elkaar krijgen. Hoe maak je jouw crowdfunding succesvol? 1. bedenk een goed plan waar je zelf in gelooft. 2. maak een uitgebreid plan van aanpak. 3. voer campagne! Het is ontzettend belangrijk dat je met een goed en uitgebreid plan naar buiten komt. Des te meer mensen kan je enthousiast maken en dat is wat je wil! Als men niet enthousiast is en niets in je plan ziet vanwege slechte campagne of een niet uitgedacht idee, dan haal je nooit het gewenste bedrag.

Jessie Kamp, blogger bij DeFotoblogger, is momenteel goed op weg met haar crowdfunding voor haar project Roadtrip To Harken, die ze met 4 andere klasgenoten wil maken. Met zijn allen willen ze naar Harken om de esthetiek in Denemarken vast te leggen en van de eindseries een gezamenlijk fotoboek te maken. Met behulp van Voordekunst moeten ze ‘slechts’ 70% van hun streven behalen, want als de 70% is gehaald dan zal de provincie Gelderland de rest van het bedrag bijleggen. Hier heeft Voordekunst voor gezorgd! Het percentage van 70% is zelfs bijna bereikt. Volg het op Roadtrip to Harken.

Roadtrip to Harken

Ja, om je crowdfunding te laten slagen heb je bij Voordekunst een promotievideo nodig en moet je miniaal 79% van je streven halen. Haal je de 79% niet, dan krijgen alle donateurs hun geld terug. Bij 80% tot 99% mag je de donateurs een aangepast plan sturen en bij 100% ben je geslaagd en kan je beginnen met je fantastische product!

Ben je geinteresseerd in het starten van een crowdfunging bij Voordekunst? Ga dan naar hun website voor meer informatie.


workshop avondfotografie banner defotoblogger

Over de auteur

Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben een jonge fotograaf die altijd op zoek is naar een nieuw perspectief.

Reactie geven

Klik hier om een reactie te geven

Fotografie Blog Awards 2017

Wie zijn onze partners:

Transcontinenta Fujifilm Sigma Benelux Fotovakschool Image Map

Nieuwsbrief

Meer dan 30.000 volgers

Mis niets van DeFotoblogger en volg ons op de verschillende kanalen.

DeFotoblogger op Flickr

  • Fuel Girls@Monster Ink 2017
  • De oude brug
  • Go high to the sun.....
  • Eekhoorntjesbrood - Boletus edulis
  • Little Home
  • Ouddorp
  • paddestoel
  • paddestoel vliegenzwam
  • stokstaartjes @ BurgersZoo