Sony lanceert ‘s werelds snelste SD-kaart: de SF-G

Sony lanceert ‘s werelds snelste SD-kaart: de SF-G

Sneller dan ooit tevoren

Sony introduceert een nieuwe serie high-performance geheugenkaarten. De SF-G is de ideale aanvulling voor de DSLR of spiegelloze camera. De schrijfsnelheid tot 299MB/s garandeert een continue burstopnamen voor beelden met een hoge resolutie bij camera’s die UHS-II ondersteunen. De nieuwe geheugenkaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 32GB, 64GB of 128GB. Een vernieuwd algoritme voorkomt verlies aan schrijfsnelheid, zelfs na herhaaldelijke burstopnamen. Daarnaast draagt het algoritme bij aan de burstopnamesnelheid van de camera.

unnamedEen andere eigenschap van deze SD-kaart is de snelle leessnelheid tot 300MB/s. Gekoppeld aan een geheugenkaartlezer, kunnen de kaarten grote volumes en bestandsformaten snel overzetten naar een computer, waardoor professionals efficiënter kunnen werken.

“Er is vanuit professionele fotografen veel vraag naar een grotere, snellere én betrouwbare SD kaart. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van een continue opnamen met een hogere resolutie en van 4K video bij DSLR en spiegelloze camera’s. De SF-G geheugenkaart biedt hoge prestaties om de cameraprestaties te optimaliseren”, aldus Romain Rousseau, European Product Manager Essentials Sony Europe.

 

De perfecte back-up

Sony’s SD-kaarten zijn betrouwbaar en duurzaam. De nieuwe SF-G is waterbestendig en biedt antistatische bescherming. Zelfs wanneer er per ongeluk content wordt verwijderd, is het mogelijk om met de “File rescue software” deze foto’s of video’s snel te recupereren. Het programma is gratis te downloaden en kan ook gebruikt worden voor RAW-opnamen en 4K XAVC-S videobestanden.

MRW-S1, de snelste kaartlezer voor de SF-G geheugenkaart

In combinatie met de SF-G introduceert Sony een nieuwe geheugenkaartlezer (model MRW-S1). De kaartlezer heeft een ingebouwde SuperSpeed USB (USB3.1 Gen. 1) standaard A-poort voor een draadloze pc-verbinding, waardoor de bestanden nog sneller gekopieerd kunnen worden dan wanneer deze via de SD-sleuf op een pc worden gekopieerd.

De nieuwe SF-G SD-kaarten zijn vanaf maart 2017 verkrijgbaar in de Benelux. De MRW-S1kaartlezer zal vanaf april 2017 verkrijgbaar zijn.

  • SD-kaart voor schrijfsnelheden tot 299MB/s voor burst-opnamen en 4K video-opnamen met DSLR
  • Leessnelheden tot 300MB/s voor een snelle bestandsoverdracht
  • “File rescue software” om per ongeluk verwijderde foto’s en video’s te herstellen

qktevhbhfjsewgrakjmm

Voor meer SD kaarten van 128gb kijk dan eens op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.