Home | Skype Priveles Fotografie

Skype Priveles Fotografie

Wil je graag een privéles fotografie? Wij helpen je graag verder met een online privéles fotografie die we via Skype houden. We plannen online videosessie (of sessies) in zodat we elkaar persoonlijk kunnen zien en samen met fotografie aan de slag kunnen.

Op deze manier is het mogelijk om meer te leren over je eigen camera, de basistechnieken van de fotografie of meer geavanceerde onderwerpen zoals het HDR fotografie, nachtfotografie, het fotograferen van landschappen of architectuur. Ook is het mogelijk om op deze manier meer te leren over fotobewerking in Adobe Lightroom.

Online sessie inplannen

De datum, het tijdstip en de lengte van de online fotografielessen wordt bepaald door jouw wensen en behoeften. Het is echt een samenwerking tussen jou en een van onze bloggers met elk hun eigen expertise. Het is daarom ook belangrijk om je leerdoelen in onderstaand formulier door te geven. Aan de hand van jouw leerdoelen krijg je een op maat gemaakte fotografieles waarbij wij je direct laten weten hoeveel lesuren het bij elkaar is. Daarna plannen we in overleg één of meerdere data in.

De hoeveelheid stof die tijdens de les behandeld wordt hangt af van je voorkennis en natuurlijk van hoe snel je het oppikt. Daarnaast krijg je opdrachten die je na (of tijdens) de fotografieles direct kunt uitvoeren. Op deze manier breng je alles ook gelijk in de praktijk.

Wat kost een priveles fotografie?

De kosten voor een privéles zijn € 75,- per uur.

Aanmelden voor een online privéles fotografie?

Heb je er nu al zin in? Wij wel! Wacht niet langer en vraag nu jouw privéles fotografie aan. Vul het onderstaande contactformulier in en we reageeren binnen 48 uur op jouw aanvraag.

Betaalopties

betaalmogelijkheden Winkel DeFotoblogger

Winkelmand

Filter op prijs

Workshops via DeFotoblogger

check-mark-icon-5373 Kleine workshop groepjes
check-mark-icon-5373 Persoonlijke begeleiding
check-mark-icon-5373 Ervaren fotografen
check-mark-icon-5373 Beste online trainingspartners
check-mark-icon-5373 Gezellige sfeer

Nieuwsbrief

Meer dan 30.000 volgers

Mis niets van DeFotoblogger en volg ons op de verschillende kanalen.

DeFotoblogger op Flickr

  • Deventer met Lebuinustoren
  • En wat doen we in de herfst? Paddestoelen fotograferen..
  • 20170922 - Unesco Werelderfgoed Kinderdijk - DSC07535
  • Visitors of Scheveningen 2017
  • A special girl in Amsterdam
  • Autumn
  • Lower Antelope Canyon
  • Irish coast with a rainbow
  • Heath bokeh