Home | Samyang introduceert vierde autofocus objectief: de AF 35mm F1.4 FE
Samyang AF 35mm F1.4 FE
Fotografie nieuws Lenzen en objectieven

Samyang introduceert vierde autofocus objectief: de AF 35mm F1.4 FE

Transcontinenta BV heeft een nieuwe full-Frame autofocus objectief aangekondigd voor de Sony E mount camera’s: De AF 35mm F1.4 FE. De grote diafragmaopening van F1.4 en zeer hoge resolutie maken van elk moment een visueel kunstwerk! Dit is de vierde full-Frame autofocus lens met de voorgangers: AF 14mm F2.8 FE, AF 35mm F2.8 FE pancake en de AF 50mm F1.4 FE. Tegelijkertij lieten ze weten dat de Samyang Lens Station binnenkort beschikbaar is. Hiermee sluit je je Samyang Sony E mount-objectieven aan op je computer! 

Stel hoge doelen en creëer kunst

Deze nieuwe Samyang AF 35mm F1.4 FE werkt perfect met elke Full-Frame mirrorless camera in de Sony E serie, zoals de Sony a7 of a9 serie. Ook is het als standaard en portretobjectief te gebruiken op de Sony APS-C camera’s met E mount. Hij is ontworpen voor zowel enthousiaste amateurs, als de professionele fotograaf die klaar zijn om de volgende stap te nemen in de fotografie. Dit is de ideale metgezel om dagelijkse momenten in kunstwerken te veranderen. De kleinere AF 35mm F2.8 FE, die in juni van dit jaar is uitgebracht, is de perfecte partner voor de dagelijkse fotograaf.

Hoge prestaties die de verwachtingen overtreffen

Top resolutie over het gehele beeldveld is het belangrijkste kenmerk van de Samyang AF 35mm F1.4 FE. Het objectief bestaat uit 11 elementen in 9 groepen en bevat 2 asferische lenzen en 2 lenzen met een hoge refractie, plus Ultra Multi Coating. Het optische design minimaliseert aberraties en onnodige licht spreiding om zo een uitstekende resolutie te leveren. Snel, precies en stille autofocus prestaties komen samen met Samyang’s uitstekende optische technologie om zo elk moment scherp vast te leggen. De grote F1.4 opening waarborgt een snelle sluitertijd en creëert een kleine scherptediepte in een standaard groothoek beeldveld. Het nieuwe 35mm F1.4 objectief is ideaal voor professionele fotografie zoals evenementen bij weinig licht, landschappen en expressieve portretten.

Vanaf november 2017 beschikbaar

De Samyang AF 35mm F1.4 FE zal wereldwijd beschikbaar zijn vanaf half november voor een adviesprijs van € 689,99 inclusief BTW.

Samyang AF 35mm F1.4 FE

Samyang AF 35mm F1.4 FE

Tags

workshop avondfotografie banner defotoblogger

Over de auteur

Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben een jonge fotograaf die altijd op zoek is naar een nieuw perspectief.

Reactie geven

Klik hier om een reactie te geven

Fotografie Blog Awards 2017

Wie zijn onze partners:

Transcontinenta Fujifilm Sigma Benelux Fotovakschool Image Map

Nieuwsbrief

Meer dan 30.000 volgers

Mis niets van DeFotoblogger en volg ons op de verschillende kanalen.

DeFotoblogger op Flickr

  • Fuel Girls@Monster Ink 2017
  • De oude brug
  • Go high to the sun.....
  • Eekhoorntjesbrood - Boletus edulis
  • Little Home
  • Ouddorp
  • paddestoel
  • paddestoel vliegenzwam
  • stokstaartjes @ BurgersZoo