Boek aankondiging Reisfotografie door Laura Vink

Boek aankondiging Reisfotografie door Laura Vink

Laura Vink van Vink Academy komt binnenkort met een nieuw boek, getiteld “Reisfotografie – Explore Discover Capture”. Als fanatieke reiziger fotografeerde Laura de afgelopen tien jaar in meer dan dertig landen. Vorig jaar besloot ze, tijdens een reis van meer dan drie maanden, haar kennis over reisfotografie te bundelen. Het resultaat is het hardcover boek, dat met z’n 376 pagina’s straks het dikste Nederlandstalige boek over dit onderwerp is. Het boek verschijnt in mei, maar is nu al te bestellen met € 10,- korting op de website van Vink Academy.

In het boek behandelt Laura de verschillende aspecten van reisfotografie, zoals het fotograferen van landschappen, steden, dieren, natuur, cultuur en mensen. Ook gaat het uitgebreid in op de voorbereiding, de bescherming van je apparatuur op reis en wat te doen met alle foto’s bij thuiskomst. Juist de veelzijdigheid in onderwerpen maakt reisfotografie populair, maar tegelijkertijd vaak ook lastig. “Veel reizigers kopen voor een verre of een bijzondere vakantie een nieuwe camera, omdat ze graag mooie foto’s willen maken. Wat ze zich meestal onvoldoende realiseren, is dat er voor een geslaagde reisfoto veel meer bij komt kijken dan een goede camera en een fotogenieke bestemming”, zegt Laura.

Het boek staat vol praktische tips, inspirerende foto’s (inclusief de gebruikte instellingen) en persoonlijke reiservaringen. Eerder publiceerde Laura al het boek “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen”, die verkrijgbaar is als onderdeel van haar gelijknamige online fotografie cursus.

Tot de verschijningsdatum op 16 mei is het boek Reisfotografie te bestellen voor een introductieprijs van € 49,- (exclusief verzendkosten). Wie nog meer over reisfotografie wil weten, bestelt de bundel Reisfotografie. In deze bundel zit het het boek, plus meer dan anderhalf uur videomateriaal met extra tips, uitgebreide verhalen achter de foto’s in het boek en een kijkje achter de schermen.

Extra Tip:

Bekijk ook vooral haar fotografie cursussen, je vind ze hier: Vink Academy fotografie cursussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.