Wil je niet meedoen met een grote groep, maar toch snel je camera onder de knie krijgen? Dan is een privé workshop fotografie voor jou! 

Heb je net een nieuwe camera gekocht, maar fotografeer je nog steeds op de automatische stand? Of heb je nog steeds veel moeite met het (handmatig) instellen van je camera? Tijdens een privéles kunnen we stap voor stap alle functies van de camera met jou doornemen. Als je al enigszins weet hoe je je camera instelt, maar meer de diepte in wilt is dat ook geen enkel probleem. In zeer korte tijd ga je namelijk enorm veel leren! Een privé workshop fotografie is volledig afgestemd op wat jij wilt leren zodat je écht flinke stappen kunt maken.

  • 1-op-1 les van een fotograaf met 10 jaar ervaring
  • Deelnemen kan met elke camera. Nikon, Canon, Sony etc.
  • Een op maat gemaakt programma met punten die jij wilt bespreken
  • Doordeweeks of in het weekend, overdag of ‘s avonds. Het is geen probleem!
  • Eventueel samen met een vriend of fotomaatje te volgen
  • Leuk om cadeau te geven!

 

IEMAND MEENEMEN?

Wil je toch niet helemaal in je eentje deelnemen, dan kan je voor een kleine meerprijs iemand meenemen. Extra gezellig, je kunt met elkaar sparren én voordeliger.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen € 120,- per twee uur en € 150,- voor drie uur. Wil je iemand meenemen, dan kan dit voor € 30,- per uur. Voor deze prijs krijg je 100% persoonlijke aandacht en een op maat gemaakt programma met jouw of jullie wensen.

De workshop is inclusief hapje en drankje, een uitgebreid e-book t.w.v. € 14,95, feedback op gemaakte foto’s en gratis videolessen nabewerking in Adobe Lightroom. Een BTW bon is mogelijk. 

Fotografie basiscursus, fotografie workshop
Renzo Gerritsen geeft uitleg aan cursist