PowerShot SX740 HS Van Canon

PowerShot SX740 HS Van Canon

Canon Europe introduceert de PowerShot SX740 HS, op dit moment een van de meest compacte zoomcamera’s voor op reis die met een 40x optische zoom (24-960mm) gebruikers in staat stelt om eenvoudig onderwerpen dichterbij te halen zonder meerdere lenzen mee te hoeven nemen. Dit model in zakformaat biedt ook 4K Ultra High Definition videomogelijkheden, Wi-Fi1- en Bluetooth®-smartphone-connectiviteit2 en een reeks aan intuïtieve automatische instellingen – perfect voor gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar een handige ‘mikken & klikken’-camera.

Deze krachtige, superzoomcamera in zakformaat is uitgerust met een ZoomPlus-technologie die de 40x optische zoom digitaal verhoogt naar 80x. De geweldige combinatie van Canon’s nieuwste DIGIC 8-processor en CMOS-sensor maakt het eenvoudig om op elk moment van de dag – of nacht – scherpe, kleurrijke en high-definition foto’s en video’s van dichtbij of veraf te maken.

Dankzij de snelle autofocus en dynamische respons van de Canon PowerShot SX740 HS zijn

spontane momenten eenvoudig te fotograferen en kunnen vakantiefoto’s met 10 fps continu- opname in al hun pracht worden vastgelegd. Voor de modebewuste reiziger is de PowerShot SX740 HS verkrijgbaar in een slanke zwarte of stijlvolle zilverkleurige body.

Tijdens het reizen ligt de nadruk nog meer op het delen en opslaan van unieke, eenmalige momenten en de nieuwe PowerShot SX740 HS doet dit vlekkeloos. De camera integreert moeiteloos met slimme apparaten en maakt gebruik van de gratis Canon Camera Connect-app voor compatibele iOS- en Android-apparaten.

Laat weten wat je ervan vind!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.