Home | Onze partners en opdrachtgevers | Sigma

SIGMA OBJECTIEVEN

Sigma-Art-20mm-DeFotoblogger SIGMA objectieven zijn gebouwd voor ultrahoog-resolutie DSLR-camera’s en zijn voorzien van moderne firmware die bovendien is aan te passen via een optioneel verkrijgbaar USB-DOCK. SIGMA wil de beste lenzenmaker van de wereld worden en met hun Art-objectieven zijn ze goed op weg.

REVOLUTIONAIRE SIGMA CAMERA'S

Sigma-camera-DeFotoblogger Misschien minder bekend dan hun objectieven, maar SIGMA maakt ook grensverleggende camera’s, die met hun unieke FOVEON-sensor ongeëvenaarde beeldkwaliteit gecombineerd worden met toonaangevend design en gebruiksgemak.
SIGMA-logo-DeFotoblogger Al sinds 1961 worden de kwalitatieve producten van SIGMA geproduceerd in haar fabriek Aizu in Bandai, Fukushima, Japan. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid. De producten van SIGMA dienen voor veel fotografen als uitstekend of zelfs beter alternatief dan merk gebonden producten.

SIGMA online

facebook
64-youtube
64-twitter
64-googleplus
Lenzenproeverij De beste manier om je te oriënteren op welk objectief bij jou past is door deze op je eigen DSLR-camera te gebruiken. SIGMA nodigt je daarom graag uit om kennis te maken met het ruime assortiment van SIGMA Objectieven. Op het hoofdkantoor in Houten kan je onder het genot van een kopje koffie en thee rustig verschillende objectieven uitproberen. Zo weet je direct of een objectief uit de Art-, Contemporary of Sport-lijn wat voor jou is. Ook de alle andere objectieven uit het ruime assortiment zijn aanwezig. Bekijk de workshops en schrijf je in!