Sigma

Sigma

[rev_slider alias=”web-product-light”][/rev_slider]

SIGMA OBJECTIEVEN

Sigma-Art-20mm-DeFotoblogger

SIGMA objectieven zijn gebouwd voor het ultrahoog-resolutie DSLR-camera’s en voorzien van moderne firmware, die bovendien is aan te passen via een optioneel verkrijgbaar USB-DOCK. SIGMA wil de ‘beste lenzenmaker van de wereld’ worden en met hun Art-objectieven zijn ze goed op weg.

REVOLUTIONAIRE SIGMA CAMERA’S

Sigma-camera-DeFotoblogger

Misschien minder bekend dan objectieven, maar SIGMA maakt ook grensverleggende camera’s, die door hun unieke FOVEON-sensor ongeëvenaarde beeldkwaliteit combineren met toonaangevend design en gebruiksgemak.

[rev_slider alias=”SigmaYouTubeslider”][/rev_slider]

SIGMA-logo-DeFotoblogger
Al sinds 1961 worden de kwalitatieve producten van SIGMA geproduceerd in haar fabriek Aizu in Bandai, Fukushima, Japan. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis als het gaat om kwaliteit en betaalbaarheid. De producten van SIGMA dienen voor veel fotografen als uitstekend of zelfs beter alternatief dan merk gebonden producten.[mks_separator style=”solid” height=”2″]

SIGMA online

[mks_col]

[mks_one_quarter]facebook[/mks_one_quarter]
[mks_one_quarter]64-youtube[/mks_one_quarter]
[mks_one_quarter]64-twitter[/mks_one_quarter]
[mks_one_quarter]64-googleplus[/mks_one_quarter]

[/mks_col]

 

Lenzenproeverij
De beste manier om je te oriënteren op welk objectief bij jou past is door deze op je eigen DSLR-camera te gebruiken. SIGMA nodigt je daarom graag uit om kennis te maken met het ruime assortiment van SIGMA Objectieven. Op het hoofdkantoor in Houten kan je onder het genot van een kopje koffie en thee rustig verschillende objectieven uitproberen. Zo weet je direct of een objectief uit de Art-, Contemporary of Sport-lijn wat voor jou is. Ook de alle andere objectieven uit het ruime assortiment zijn aanwezig. Bekijk de workshops en schrijf je in!