Fujifilm camera’s en objectieven

Fujifilm camera’s en objectieven

FujifilmFujifilm is afkomstig uit Japan en staat bekend onder de volledige naam Fuji Photo Film Co., Ltd. Fujifilm is bij de meeste mensen bekend vanwege hun fotopapier. Maar dit merk is ook al vele jaren actief in camera’s en lenzen. Deze pagina staat in het teken van dit veelzijdige merk en geeft je een aantal directe verwijzingen naar belangrijke camera gerelateerde artikelen.

X SERIE

Fujifilm xt-1 Deze camera’s zijn lichter en smaller dan een standaard spiegelreflexcamera. Daarnaast is de sensor groter en beter dan die van een compact camera. Hierdoor behoren deze camera’s tot de absolute top in de markt voor een relatief scherpe prijs.

FUJINON LENZEN

XF-XCDe XF lens vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in kwaliteit door heel slim gebruik te maken van het design zelf. De XF lenzen zijn zeer lichtgewicht, zeer compact, en hebben een enorm bereik in diafragma. Hierdoor kunnen ze elk detail super scherp vastleggen!

Onze reviews

02 Hier vind je al onze berichten die we hebben gemaakt over en met Fujifilm, zo kun je hier de product reviews lezen en kun je de fotografie wedstrijd terugkijken!

 

De Fujifilm XT-1 camera op YouTube