DeFotoblogger maakt fotografie makkelijk!

Fotografie is hartstikke leuk! Daar ben jij natuurlijk allang achter, maar je bent nooit klaar met leren. Het wordt alleen maar leuker naarmate je meer te weten komt over je camera en hoe je die ten volste kunt benutten. DeFotoblogger helpt jou daarbij. Geen moeilijke termen of technisch geneuzel. Gewoon begrijpbare taal waarmee jij je fotografie op een leuke manier naar een hoger niveau tilt.

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik geniet al ruim 10 jaar van fotografie. Het begon met simpele vakantiekiekjes. Nu maak ik als professioneel fotograaf in opdracht foto’s voor geweldige klanten zoals het Spoorwegmuseum en geef ik al ruim 5 jaar workshops (nacht)fotografie aan enthousiaste medefotografen. De weg ernaartoe was niet altijd even makkelijk. Ik las bijvoorbeeld artikelen over het instellen van je camera, maar het bracht mij alleen maar in verwarring. Het was te moeilijk geschreven. DeFotoblogger brengt daar verandering in.

DeFotoblogger.nl staat bomvol handige tips en tricks over fotografie, speciaal voor de beginnend fotograaf. Leer hoe je je je camera handmatig instelt, over de basis in portret-, macro- of landschapsfotografie en tips over het maken van de beste compositie. Wil je het liever in de praktijk leren? Volg dan verschillende fotografie workshops of een online cursus. Voor ieder wat wils!

Contact

Heb jij een vraag waar je antwoord op wilt hebben? Dan kan je mij altijd een bericht sturen of een belletje. Klik hier voor de contactgegevens.

Veel fotoplezier!
Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen aan het werk