Over DeFotoblogger

Over DeFotoblogger

Over DeFotoblogger

DeFotoblogger is een onafhankelijke fotoblog gemaakt door amateur- en professionele fotografen vóór amateur- en professionele fotografen. Met ons enthousiaste team van bloggers, die allemaal hun liefde en kennis over fotografie willen delen, inspireren en motiveren wij onze lezers. We bieden handige tips over alle stromingen binnen de fotografie en je vindt al het laatste nieuws. We betrekken onze lezers actief bij ons platform door foto’s van onze lezers actief te delen via onze social media.

Hoe het begon

DeFotoblogger is in 2013 opgezet door Maico Barneveld en is begonnen als FotoNu.com met als doel om fotografie makkelijker te maken. Het heeft in april 2014 de overstap gemaakt naar een Nederlands platform. De toenmalige lezer was het roerend eens: DeFotoblogger was simpelweg een betere naam. Vanaf dat moment zijn we DeFotoblogger.nl en is alles in een stroomversnelling gegaan. We proberen onze duizenden lezers elke dag opnieuw te verbazen over de wereld van fotografie.

Voor organisaties en merken

Ben je van een organisatie en wil je jouw doelgroep gericht bereiken? Dan kan DeFotoblogger.nl je daarbij helpen! Met zo’n 40.000 bezoekers per maand, een social media bereik van ruim 20.000 en regelmatig nieuwe content zijn er diverse opties om jouw doelgroep te betrekken bij jouw product of dienst. We bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, video content, social media uitingen en branded content. Uiteraard is een samenwerking alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link ligt tussen jouw organisatie of merk en de activiteiten die wij op DeFotoblogger.nl hanteren.

Samenwerkingen van DeFotoblogger

Het Wereld Natuur Fonds

DeFotoblogger werkt samen met het WNF om o.a. de Nederlandse natuur in beeld te brengen. Deze vrijblijvende samenwerking komt voort uit een jarenlange ambitie om Nederland toegankelijk te maken voor alle natuurliefhebbers. Daarom bedanken we het WNF ook voor hun bijdrage in deze samenwerking!

De Fotovakschool

Als student aan de Fotovakschool maak je wat mee! Het leven van een fotografiestudent is afwisselend en verrassend. Zo sta je in de studio met een fotomodel voor je, en dan loop je ineens in een weiland in de hoop op de juiste zonnestraal. Je praat met een zwerver of je componeert een stilleven. En wij willen dit met de samenwerking van de Fotovakschool/ DeFotoblogger voor jou publiceren!