Over DeFotoblogger

Over DeFotoblogger

DeFotoblogger maakt fotografie makkelijk

DeFotoblogger is een onafhankelijke fotoblog gemaakt door amateur- en professionele fotografen vóór amateur- en professionele fotografen. Met ons enthousiaste team van bloggers, die allemaal hun liefde en kennis over fotografie willen delen, inspireren en motiveren wij onze lezers. We bieden handige tips over alle stromingen binnen de fotografie en je vindt al het laatste nieuws. We betrekken onze lezers actief bij ons platform door foto’s van onze lezers actief te delen via onze social media.

Voor organisaties en merken

Ben je van een organisatie en wil je jouw doelgroep gericht bereiken? Dan kan DeFotoblogger.nl je daarbij helpen! Met zo’n 40.000 bezoekers per maand, een social media bereik van ruim 20.000 en regelmatig nieuwe content zijn er diverse opties om jouw doelgroep te betrekken bij jouw product of dienst. We bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, video content, social media uitingen en branded content. Uiteraard is een samenwerking alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link ligt tussen jouw organisatie of merk en de activiteiten die wij op DeFotoblogger.nl hanteren.

Samenwerkingen van DeFotoblogger

Het Wereld Natuur Fonds

DeFotoblogger werkt samen met het WNF om o.a. de Nederlandse natuur in beeld te brengen. Deze vrijblijvende samenwerking komt voort uit een jarenlange ambitie om Nederland toegankelijk te maken voor alle natuurliefhebbers. Daarom bedanken we het WNF ook voor hun bijdrage in deze samenwerking!