Over DeFotoblogger

DeFotoblogger is een onafhankelijke fotoblog gemaakt door amateur- en professionele fotografen vóór amateur- en professionele fotografen. Met ons enthousiaste team van bloggers, die allemaal hun liefde en kennis over fotografie willen delen, inspireren en motiveren wij onze lezers. We bieden handige tips over alle stromingen binnen de fotografie en je vindt al het laatste nieuws. We betrekken onze lezers actief bij ons platform door foto’s van onze lezers actief te delen via onze social media.

Hoe het begon

DeFotoblogger is in 2013 opgezet door Maico Barneveld en is begonnen als FotoNu.com met als doel om fotografie makkelijker te maken. Het heeft in april 2014 de overstap gemaakt naar een Nederlands platform. De toenmalige lezer was het roerend eens: DeFotoblogger was simpelweg een betere naam. Vanaf dat moment zijn we DeFotoblogger.nl en is alles in een stroomversnelling gegaan. We proberen onze duizenden lezers elke dag opnieuw te verbazen over de wereld van fotografie.

Voor organisaties en merken

Ben je van een organisatie en wil je jouw doelgroep gericht bereiken? Dan kan DeFotoblogger.nl je daarbij helpen! Met zo’n 40.000 bezoekers per maand, een social media bereik van ruim 20.000 en regelmatig nieuwe content zijn er diverse opties om jouw doelgroep te betrekken bij jouw product of dienst. We bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van reviewen van producten of diensten, gesponsorde artikelen, video content, social media uitingen en branded content. Uiteraard is een samenwerking alleen mogelijk wanneer er een duidelijke link ligt tussen jouw organisatie of merk en de activiteiten die wij op DeFotoblogger.nl hanteren.

Tevens is het mogelijk om DeFotoblogger freelance in te huren voor reisgerelateerde reportages inclusief copy en HR beeldmateriaal en is het mogelijk om workshops aan te bieden via DeFotoblogger.

Is dit interessant voor jouw organisatie en wil je een samenwerking, brainstormen, ons inhuren of graag onze tarieven weten? Neem dan contact met ons op via info@defotoblogger.nl of via onderstaand contactformulier: 

Je naam (Verplicht, want zonder weet ik niet hoe je heet)

Je e-mail (Ook verplicht, anders kan ik je niet terug mailen)

Waar wil je het over hebben?

Wat is je vraag, suggestie of opdracht waarover je contact zoekt?

[mc4wp_checkbox]

Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0