Home | Reisfotografie

Categorie | Reisfotografie

Reisfotografie. In deze categorie geven we je tips en inspiratie voor mooie fotografieplekjes. Fotografieplekjes uit Nederland, maar vooral uit het buitenland. Bij reisfotografie komt ineens veel meer kijken. Zo is de inhoud van je tas ineens een stuk belangrijker geworden. Dus voor wie wat langer weg wilt gaan dan 4 of 5 dagen kunnen deze reisfotografie tips een inspiratiebron zijn, maar ook een enorme hulp zijn om de basisvaardigheden in het fotograferen op reis op te schroeven.

Workshop Lange Sluitertijden

Ga erop uit en beleef iets unieks

Vaak is het handig voordat je op vakantie gaat, een weekendje weg gaat, samen met je fototoestel en reispartner(s), om je te verdiepen in het land, de plek of omgeving waar je naartoe gaat. Zo kom je voor minder verrassingen te staan en weet je hoe te handelen in bepaalde situaties. Wil je zonsondergangen gaan fotograferen, kijk dan alvast vanaf welke plek dit het beste kan. Verken de omgeving met ondersteuning van bijv Google Earth en Streetview.

Wij zijn ons zelf er natuurlijk erg van bewust dat dit een subjectieve mening is van onze bloggers. Want de uitjes, citytrips en verre reizen zijn persoonlijke verslagen van ons als reis- en fotografie liefhebbers. Hiermee hopen we jullie nog van vele verschillende ideeën te kunnen voorzien! We dagen jullie dan ook uit om zelf actief een aanvulling te doen of laat ons over jouw ervaringen schrijven. Ga erop uit!