Nu tot €500,- Canon-tegoed bij CameraNU.nl

Nu tot €500,- Canon-tegoed bij CameraNU.nl


Een nieuwe Canon camera of lens kopen is deze zomer extra aantrekkelijk bij CameraNU.nl. Tijdens de Canon Zomerpromotie 2018 bepaal jij namelijk zelf de manier waarop je geld bespaart. Bij de geselecteerde actieproducten kies je voor een Canon-tegoed op een volgende aankoop óf voor een cashbackbedrag. Hierbij lopen de Canon-tegoeden op tot maar liefst €500,- en de cashbacks tot €400,-. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2018.

Naast voordeel op fotocamera’s en objectieven heeft Canon ook een videocamera, een flitser en printers toegevoegd aan de Zomerpromotie. Bij CameraNU.nl zie je bij de geselecteerde actieproducten op hoeveel Canon-tegoed of cashback je kunt rekenen.
https://www.cameranu.nl/canon-zomerpromotie-2018

Maximaal voordeel met Canon-tegoed

Wil je het maximale voordeel halen uit deze zomeractie, dan kies je voor een Canon-tegoed. Dit tegoed gebruik je direct of op een later moment voor een ander Canon product. Zo krijg je dus zelfs korting op producten waar geen cashback voor geldt.

Voorbeeld: Je koopt de populaire Canon EOS 800D spiegelreflexcamera en bestelt er meteen een extra originele Canon LP-E17 accu bij. Na registratie bij Canon heb je de accu uiteindelijk gratis gekregen.

https://www.cameranu.nl/canon-zomerpromotie-tegoed-2018

Wil je kortingen stapelen? Combineer dan de actieproducten uit de Zomerpromotie met de Virtual Kit Promotion van Canon. https://www.cameranu.nl/canon-virtual-kit-promotie

Of ga voor de cashback
Als je niet van plan bent om binnenkort nog een Canon-product aan te schaffen dan is een cashback de juiste keuze. Na registratie bij Canon staat het cashback-bedrag binnen 30 werkdagen op je bankrekening.
https://www.cameranu.nl/canon-zomerpromotie-cashback-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.