In Fotografie nieuws

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar Nikon heeft de D850 vandaag officieel aangekondigd. Na het zien van de officiele specs en de prijs kregen we een grote lach op ons gezicht.

De Nikon D850 is een full frame camera die voor vele verschillende doeleinden gebruikt kan worden of dat nu natuur-, huwelijk- of modefotografie is. De camera heeft een indrukwekkende 45,4 MP met een gevoeligheid van 64 tot 25.600 iso dat kan worden uitgebreid van 32 to 102.400. Je kan 7 beelden per seconde maken en de D850 beschikt over hetzelfde autofucussysteem als de D5 en die wordt door veel fotografen beschouwd als een van de beste. De D850 heeft ook het 153-punts AF-systeem die afkomstig is van de D5. Indrukwekkende specs!

Naast fotografie kan je ook als video- of timelapse liefhebber terecht bij de D850. Je kunt filmen in 4k en je kunt ook timelapses maken van 4k resolutie. De D850 is dus een allround camera met zeer indrukwekkende specs en als wij dat mogen zeggen met een zeer aantrekkelijke prijs.

De Nikon D850 is verkrijgbaar voor 3799,- en is vanaf 7 september beschikbaar. Wij hebben de belangrijkste specs op een rijtje gezet. Wil je meer weten over dit model, dan kunt u hier terecht.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

joost-van-den-broek