Nieuw: Polaroid Snap

Nieuw: Polaroid Snap

De Polaroid Snap is een hyper moderne digitale direct-klaar camera en de nieuwste toevoeging aan het merk Polaroid dat wereldberoemd is geworden juist vanwege haar direct-klaar fotografie. Na de grootse introductie op de IFA 2015 afgelopen september, levert de Polaroid Snap nu het gemak en spontaniteit, die synoniem staan voor het merk Polaroid. Met een unieke zakformaat formfactor en voor een uiterst betaalbare prijs. Onmisbaar op het verlanglijstje van elke fotografieliefhebber, want de Polaroid Snap combineert het digitaal vastleggen met het bekende Zero Ink Printing platform. Zo worden gebruikers in staat gesteld om met één druk op de knop snel en gemakkelijk hun gemaakte foto’s te printen en deze fysiek uit te delen. Terwijl daarnaast de foto ook digitaal bewaard kan worden en vervolgens ge-upload naar de computer of social media platform naar keuze.

Persbericht Polaroid

Snap-Red-pic

Polaroid DNA in nieuw concept

“Toen we in september de Polaroid Snap direct-klaar camera voor het eerst aankondigden,  werden we overweldigd door de opwinding rond de terugkeer van de klassieke direct-klaar fotografie, maar dan met een moderne twist”, aldus Scott W. Hardy, President en CEO van Polaroid.

De Polaroid Snap maakt het idee van het gemakkelijk en direct delen van je herinneringen, een concept dat al meer dan 75 jaar deel uitmaakt van het Polaroid merk DNA, relevant in het digitale tijdperk. En tegelijkertijd maakt een geheel nieuwe generatie kennis met de magie van direct-klaar fotografie. We zijn verheugd om de camera op tijd op de markt te kunnen brengen, zodat families, vrienden en kennissen tijdens de kerst- en wintersportvakantie hun favoriete momenten op een geheel nieuwe manier kunnen vastleggen en delen.

Eenvoudig en direct in een opvallend design.

White Printing

Het minimalistische design van de Polaroid Snap camera wordt gekenmerkt door een geactualiseerde look die bewust designelementen bevat van roemruchte Polaroid direct-klaar camera’s, zoals de iconische Polaroid Color Spectrum. Dit is te danken aan de inspanningen en de inzichten van het gerenommeerde ontwerpbureau Ammunition, de studio die ook achter de Polaroid Zip direct-klaar fotoprinter, de Polaroid Cube en de Polaroid Cube+ lifestyle action camera’s zit. Met de Polaroid Snap, creëerde Ammunition een gevoel van continuïteit tussen de klassieke Polaroid-camera’s en de huidige Polaroid producten, zoals de Polaroid Zip en Polaroid Cube. Ammunition is de ontwerp studio achter bekroonde consumentenmerken als Adobe, Beats by Dre, Square, Lyft en Williams-Sonoma en wordt geleid door industrieel ontwerper Robert Brunner.

Unieke kenmerken om de fun te delen.

Magnetic cap

De Polaroid Snap is een 10MP digitale direct-klaar camera met een geïntegreerde printer die gebruik maakt van ZINK® Zero Ink Printing Technology. Gebruikers kunnen 2×3″ inch prints automatisch in kleur afdrukken wanneer een beeld wordt vastgelegd. Met zijn snelle afdrukmogelijkheden, kan de consument gewoon nieuwe foto’s blijven maken terwijl de reeds gemaakte Polaroid Snap foto worden afgedrukt. Daarnaast is de camera voorzien van een Micro SD-kaartslot, waarin bijvoorbeeld een Lexar mediakaart tot maximaal 32 GB geplaatst kan worden. Met deze geheugenkaart kunnen er snel en eenvoudig foto’s opgeslagen worden en ge-upload naar een computer, cloud service of social media. Verpakt in een strak en minimalistisch design, biedt de Polaroid Snap een uniek pakket aan mogelijkheden met inbegrip van verschillende opnamemodi. Zo kan er een kleuren-, zwart-wit of vintage Polaroid foto gemaakt worden. De camera beschikt ook over een ‘photo-booth’ modus, waarin snel zes foto’s in tien seconden gemaakt worden en de mogelijkheid bestaat om deze af te drukken mét of zonder de klassieke Polaroid fotoframe. Deze extra functies maken het gebruikers makkelijk om hun hun foto’s aan te passen nog voordat ze de opname maken. Het is ook mogelijk om dé perfecte selfie te maken dankzij de ingebouwde zelfontspanner van de camera.

ZINK Zero Ink Printing.

Snap-Blue-no pic

De Polaroid Snap digitale direct-klaar camera maakt gebruik van de revolutionaire inkt vrije Zero Ink Printing technologie, ontwikkeld door ZINK. De ZINK-geschikte printer maakt gebruik van warmte om cyaan, geel en magenta kleurstofkristallen te activeren die in het papier zitten. Het resultaat is een full-color, hoge kwaliteit, duurzame en vlekvrije foto met een vuilafstotende coating. En dit alles gemaakt zonder inkt cartridges, linten of toner.

De 2×3″inch fotoprints worden in iets minder dan een minuut gemaakt, zodat ze direct gedeeld kunnen worden met vrienden en familie. Bovendien is het ZINK Paper® voorzien van een sticker achterkant, zodat je de zelfklevende foto overal op kunt plakken, leuk voor in je agenda of op je smartphone-/laptop cover.

Beschikbaarheid en prijzen.

De eerste Polaroid Snap camera’s zijn vanaf nu leverbaar. De Polaroid Snap digitale direct-klaar is beschikbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit, rood en blauw en wordt in de Benelux uitsluitend geleverd in een speciale bundel verpakking; de Polaroid Snap plus 20 sheet ZINK paper. De adviesverkoopprijs voor deze bundel bedraagt € 149,99 incl. BTW. Meer informatie over de Polaroid Snap kan ook worden gevonden op: www.polaroidsnapcamera.com.

White Controls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.