Fotogalerij: 20 x Ibiza eiland voor de levensgenieter

Fotogalerij: 20 x Ibiza eiland voor de levensgenieter

Ibiza, het Spaanse eiland in de Middellandse zee, staat bij veel mensen alleen bekend als een eiland waar je lekker kunt feesten. Toch is er voor de levensgenieter meer dan genoeg te beleven op party island Ibiza. Het eiland staat namelijk ook bekend om zijn stranden en heldere wateren, de hippiecultuur en het prachtige bergachtige landschap. De afgelopen twee weken heb ik doorgebracht op Ibiza en uiteraard heb ik ook hier de nodige foto’s geschoten. Het was een ervaring om nooit meer te vergeten.

Ik ben onder andere naar Cala Boix geweest, een klein en uniek strand tussen de rotsen met donker zand. Het ligt in een fantastisch mooie omgeving, te zien op meerdere foto’s. Nadat we van de omgeving en het water hebben genoten, probeerden we een taxi te regelen. Doordat we afgelegen zaten en slecht bereik hadden hadden we moeite om een taxi te vinden. We hebben kilometers afgelegd voordat we op een hoofdweg terecht kwamen en we eindelijk een taxi konden aanhouden. Niet getreurd, want het was genieten. Door te lopen zie je veel meer van de omgeving en kun je nog meer van de omgeving in je opnemen.

Naast Cala Boix zie je avondfoto’s van Ibiza stad (Eivissa), de kleine zandweggetjes, de bossen en meer. Bekijk hiervoor de onderschriften bij de foto’s.

Ik weet dat het nog even duurt voordat het weekend begint en sommige mensen verlangen naar vakantie, maar ik wil het jullie niet onthouden. Bekijk hier de fotoserie en geniet van foto’s van dit schitterende eiland!

2 Replies to “Fotogalerij: 20 x Ibiza eiland voor de levensgenieter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.