Honderden euro’s voordeel op Nikon camera’s en lenzen

Honderden euro’s voordeel op Nikon camera’s en lenzen

Met cashbackbedragen die oplopen tot €300,- is het deze winter nóg aantrekkelijker om een nieuwe Nikon camera of lens aan te schaffen! Voor de Nikon Winter Cashback is een verscheidenheid aan producten geselecteerd. Zo claim je niet alleen geld terug bij professionele spiegelreflexcamera’s, zoals de D850 en de D750, maar ook bij een aantal handige Coolpix compact camera’s en allerlei objectieven.

€300,- op Nikon f/1.4 objectieven Bijna alle Nikon prime-objectieven met een maximaal diafragma van f/1.4 zijn geselecteerd voor deze actie. Op 6 van deze high-end producten claim je het maximale cashbackbedrag van €300,-.

Claim cashback op Nikon FX en DX lenzen Of je nu een Nikon camera hebt met een FX- of DX-mount, voor beide varianten vind je objectieven waarop je geld terugkrijgt van Nikon. Voor alle soorten fotografie doen er lenzen mee aan de cashbackactie.

Voordeel stapelen CameraNU.nl heeft meerdere Nikon kits in het assortiment met een body en een of meer objectieven. Bij 5 van deze sets doen de body en een objectief mee aan de Nikon Winter Cashback. Zo stapel je de kortingen en wordt de aanschaf van een nieuwe uitrusting wel erg voordelig.

De Nikon Winter Cashback duurt tot en met 15 januari 2019.

https://www.cameranu.nl/nikon-winter-cashback-2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.