In Fotografie nieuws

Van 25 oktober t/m 5 november 2017 zal de Fotovakschool Amsterdam voor de derde keer in het teken staan van de Graduation Show 2017. Alle afgestudeerden van de Fotovakschool kunnen zich met een aantal foto’s voor de Graduation Show aanmelden. De 60 beste fotografen worden uitgekozen en kunnen komen schitteren op de Graduation Show.

De Graduation Show is door jou te bezoeken! Na een feestelijke opening staat de Fotovakschool Amsterdam een week lang in het teken van de Graduation Show. Iedereen is welkom om te tentoonstelling te komen bewonderen en iedereen kan stemmen voor de publieksprijs. Het mooie aan de Graduation Show is dat er ruim 50 inmiddels oud-studenten meedoen en er dus veel variatie in het geëxposeerde werk te vinden is. Het gebouw waar de tentoonstelling te vinden is wordt omgetoverd tot museum. Het werk van onze hoofdredacteur Renzo Gerritsen zal daar te zien zijn met zijn reportage ‘Verkrotting in Amsterdam’, samen met ‘Story of Silence’ van Elisa Hartog, prachtige architectuurfoto’s van Tiuri Gilbert en nog vele andere talenten.

Waar?

  • Fotovakschool Amsterdam, Nieuwe Spiegelstraat 10,

Wanneer?

  • 25 oktober t/m 5 november

Geopend vanaf en tot:

  • Ma t/m za: 10:00u-17:00u
  • Zo: 12:00u-17:00u

Waar wacht je nog op? Zet de Graduation Show 2017 in je agenda en maak er tegelijkertijd een leuke dag van in onze hoofdstad!

Foto: Renzo Gerritsen

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

joost-van-den-broek