FUJIFILM introduceert Graphite Silver editie camera

FUJIFILM introduceert Graphite Silver editie camera

Gorinchem – FUJIFILM introduceerde gisteren met enige trots de Graphite Silver editie van de populaire FUJIFILM X-T2 systeemcamera. Deze elegante zilverkleurige uitvoering van de FUJIFILM X-T2 wordt geleverd met speciale accessoires.

Persbericht Fujifilm: introductie FUJIFILM Graphite Silver editie

De X-T2 is het vlaggenschip model van FUJIFILM en beschikt over een unieke en geroemde kleurenreproductie technologie voor een meer dan uitstekende beeldkwaliteit. De belangrijkste kenmerken van deze camera zijn dat deze opstart in 0.3 seconde en een sluitervertraging kent van slechts 0.045 seconde*1. Ook beschikt de FUJIFILM X-T2 over een uiterst accuraat autofocussysteem, dat kan scherpstellen op een onderwerp in 0.06 seconde. Het is bovendien de eerste camera uit de X-Serie die beschikt over 4K video.

De FUJIFILM X-T2 is de ultieme systeemcamera die dankzij zijn geweldige functionaliteit en unieke technologie in staat is om professionele beeldkwaliteit te leveren van een zeer hoog niveau. De FUJIFILM X-T2 Graphite Silver editie wordt geleverd met op maat gemaakte accessoires, zoals een aluminium afdekplaatje voor de flitsschoen en een bijpassende EF-X8 opzetflitser die passen bij de zilveren kleur van de behuizing. Verder wordt de camera geleverd met een luxe lederen schouderriem.

2910-41a4d9ea63b9a97da7f5ef508c87e48c-large

De elegante Graphite Silver editie stijlvol en luxueus

De FUJIFILM X-T2 Graphite Silver editie is afgewerkt met een meerlaags-coating van zilver en zwart waardoor de camera een stijlvolle en luxueuze industriële uitstraling krijgt. De eerste laag bestaat uit een matte zwarte coating die wordt gespoten over de magnesium behuizing. Dit is nodig voor zijn metallic uitstraling. De tweede laag bestaat uit een dunne filmcoating die bestaat uit meerdere lagen*2, waardoor de camera zijn zilverkleurige Graphite Silver ‘looks’ krijgt. De derde laag bestaat uit een vernislaag, die de camera zijn glans geeft waardoor hij elegant, stijlvol en luxueus oogt.

*1 Wanneer de camera wordt gebruikt van ‘boost’ modus in combinatie met de (optionele) Vertical Power Booster Grip VPB-XT2.

*2 De coating wordt aangebracht doormiddel van een computergestuurd systeem dat dunne laagjes superfijne deeltjes spuit op de behuizing van de camera terwijl deze met een hoge snelheid ronddraait.

Prijs en beschikbaarheid

Adviesprijs1899,- EUR
Leverbaar vanafjanuari 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.