Home | Fotoapparatuur
Tether Talk
Fotoapparatuur

Tether Talk

8 dingen die je nog niet wist over de Tether Tools Cable Organization Case, een opberg- en draag tas voor je kabels. Als fotograaf investeer je in de...

Fotografie Blog Awards 2017

Wie zijn onze partners:

Transcontinenta Fujifilm Sigma Benelux Fotovakschool Image Map

Nieuwsbrief

Meer dan 30.000 volgers

Mis niets van DeFotoblogger en volg ons op de verschillende kanalen.

DeFotoblogger op Flickr

  • Fuel Girls@Monster Ink 2017
  • De oude brug
  • Go high to the sun.....
  • Eekhoorntjesbrood - Boletus edulis
  • Little Home
  • Ouddorp
  • paddestoel
  • paddestoel vliegenzwam
  • stokstaartjes @ BurgersZoo
Bij DeFotoblogger testen we van verschillende leveranciers fotoapparatuur zodat jij deze vraag voor jezelf iets beter kunt gaan beantwoorden. Het is namelijk niet een eenvoudige taak om te zien welke fotoapparatuur nou echt geschikt is voor de amateur en semi professionele fotograaf. Welke camera van Canon, Nikon of Fuji moet je hebben? Welke lenzen geven je het beste resultaat en waarop moet je letten bij het aanschaffen van deze en andere fotografie apparatuur?

Wat je van onze fotoapparatuur mag verwachten

Camera reviews en tips


Hier vindt je de reviews van camera’s en cameraproducenten. DeFotoblogger test vele verschillende merken en verschillende kwaliteiten zodat de lezer zijn eigen mening kan vormen, want elke camera is uniek en iedereen heeft zijn eigen voorkeur. DeFotoblogger testen de producten zorgvuldig en geven jou een onafhankelijk oordeel zodat jij de beste keuze kunt maken. Bloggers van DeFotoblogger geven een onafhankelijke review zodat jij tot een weloverwogen beslissing kan komen.

Cameratassen reviews en tips

Lowepro 30L AW Cameratassen van diverse merken zoals Crumpler, Tenba en LowePro worden door DeFotoblogger zorgvuldig beoordeeld op functionaliteit, gebruikersgemak, sterkte, ruimte etc. We bespreken elk mogelijk aspect in onze onafhankelijke reviews die voor jou van toepassing kunnen zijn zodat we jou een weloverwogen beslissing kunnen laten maken. Op deze manier willen wij fotografie gemakkelijker en praktischer maken. Een cameratas is namelijk een essentieel aspect in de fotografie. En voor elke soort fotografie anders. Daarom moet elke cameratas op jouw speciale behoeften aansluiten.

Lenzen en objectieven reviews en tips

Canon 70-200mm f2.8 L sfeer Lenzen en objectieven. Hier vind je informatie over lenzen en objectieven voor verschillende camera’s. Elke situatie waarin je een foto neemt vraagt om een eigen lens. Hier worden de verschillen uitgelegd zodat het voor jou makkelijker wordt om een keuze te maken tussen de lenzen en de manier waarop je jouw objectief in kan zetten.

En natuurlijk fotoapparatuur

Fotoapparatuur De meest handige fotografie producten die wellicht interessant voor jou zijn en die je voor jouw passie kan gebruiken. Elk product is door de leverancier aangeboden om vrijblijvend getest te worden zodat jij weet wat er op de markt is en of dit product handig is voor jou. De producten worden volledig onafhankelijk getest zodat jij weloverwogen een beslissing kunt nemen. Wel zo eerlijk. Veel foto’s die bij de reviews en tests staan die zijn door onszelf gemaakt.