Fleur je muren op met een foto op canvas

Fleur je muren op met een foto op canvas

Wanddecoratie ophangen in je huis of kantoor is dé perfecte manier om een ruimte sfeervol aan te kleden. Natuurlijk is dat het mooist met jouw eigen foto aan de muur. Een foto waar je trots op bent en waar men vragen over kan stellen. Dit kan een foto op aluminium of hout zijn of een foto op canvas gedrukt.

Aluminium heeft een robuuste en industriële uitstraling, ingelijst een klassieke uitstraling. Canvas heeft een warme en landelijke feel. Afhankelijk van de sfeer van je interieur kies je het juiste materiaal. Daarnaast is de afwerking en de keus van de foto belangrijk. Heb je weinig kleur in je huis, dan is het wellicht een goed idee om een heel kleurrijke foto te kiezen. Dat wordt dan een echte eyecatcher. Heb je veel kleur in huis, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een zwart-wit of sepia filter als afwerking. Denk hier goed over na en neem geen overhaaste beslissingen. Je moet er tenslotte voor langere tijd tegenaan kijken.

Goedkoop is duurkoop?

Als je op Google gaat zoeken naar websites die foto’s op canvas afdrukken krijg je tientallen websites te zien. Ze zeggen allemaal dat ze de laagste prijs en de beste kwaliteit bieden. Aanvankelijk had ik zo mijn twijfels over deze verschillende websites. Ik dacht, dat kan nooit goede kwaliteit zijn. Toen Topdoek.nl mij de kans gaf om een canvas te testen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen. Ik zocht twee van mijn foto’s uit met enorm veel kleur en detail. Ik wilde het ze niet te makkelijk maken. Toen ik beide canvassen een aantal dagen lager binnen kreeg was ik aangenaam verrast. De kleuren waren perfect, de details goed zichtbaar en het doek was mooi gespannen. Ik was zeer tevreden! Normaal liet ik mijn foto’s afdrukken bij een leverancier die erg duur is, maar dat hoef ik de volgende keer dus niet meer te doen. Dat scheelt in de portemonnee.


Wil je je interieur opvrolijken met wanddecoratie? Denk dan goed na over het materiaal, de afwerking en de foto. Zoek je een kwalitatief goede canvas voor een mooie prijs, bekijk dan even de website van Topdoek.nl voor een foto op canvas groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.