In Cameratas

Een hangmat is voor velen hét ideale middel om tot rust te komen. Dit comfort kun je je camera ook  geven. Case Logic heeft namelijk een uniek hangmatsysteem in de Kontrast Pro cameratas verwerkt. Hierdoor hangt jouw toestel met een objectief veilig in de tas, optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Om je camera te pakken rits je eenvoudig het bovenste vak van de Case Logic cameratas open waarna je direct aan de slag kunt. Je hoeft trouwens niet lang naar een geschikte plek te zoeken om deze tas neer te zetten, want dankzij de DuraBase-bodem is de tas waterbestendig en staat je uitrusting extra stabiel.

Deze tas is geschikt voor een ruime uitrusting. Naast je camera met lens kun je gerust nog tot acht extra objectieven (tot 70-200mm) in de cameratas kwijt. Hoeveel lenzen je nog meer kunt meenemen hangt af hoe groot het objectief is dat op je camerabody is bevestigd. Verder zijn er meerdere vakjes voor allerlei accessoires. Aan de zijkant zijn elastische vakken die je, in combinatie met straps, kunt gebruiken als bevestiging voor een statief of een fles water. In een speciaal compartiment aan de achterkant kun je een 10.1 inch tablet en een 15 inch laptop kwijt. Vanwege deze capaciteit ga je met de Kontrast Pro met je complete uitrusting op pad.

Eenmaal goed en veilig opgeborgen in deze Case Logic cameratas zou het zonde zijn als je het vervoer zou ervaren als ‘gesleep met je spullen’. Natuurlijk heeft Case Logic daar wat op gevonden. Het dragen van de tas is zo comfortabel mogelijk gemaakt, zodat je zo lang mogelijk de tas kunt dragen zonder dat je je uitgeput in een hangmat wilt storten. Zo is het rugpaneel van de tas extra gevoerd waardoor het zacht aanvoelt en is de vorm ergonomisch zodat de tas goed past. De afneembare schouderriemen zijn eveneens gevoerd en zijn in lengte verstelbaar naar jouw wensen. Met een borstriem zorg je ervoor dat de cameratas op z’n plek blijft zitten. Om de tas snel te verplaatsen gebruik je de handgreep bovenop.

Beschik je niet over een compleet arsenaal aan objectieven dan kun je de beschikbare ruimte natuurlijk ook voor andere spullen gebruiken. Je past de indeling van deze tas makkelijk aan door de (vele!) interne verdelers te verplaatsen. Deze dividers zijn stevig, zacht en bieden dan ook extra bescherming aan jouw waardevolle eigendommen. En als je toch aan het schuiven bent binnen de tas, je kunt de ruimte van de Kontrast Pro ook prima gebruiken voor een DJI Mavic Pro, of een drone van dezelfde grootte, met vele accessoires.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Mindshift Firstlightthinktank