De foto en het verhaal | Danitsja Groot

De foto en het verhaal | Danitsja Groot

Dit artikel is aangeleverd door lezeres Danitsja Groot(derde jaars fotografie student aan het Grafisch lyceum in Rotterdam) en het verteld haar verhaal over 5 foto’s gemaakt op het vakantie-eiland Malta.

Ik heb deze serie gemaakt op Malta. Ik heb er voor gekozen de oude mensen van het eiland te fotograferen, omdat zij mij erg fascineren . Op het eiland zijn er geen opvang plaatsen of bejaardentehuizen, dus daarom brengen de oude mensen hun dagen door op straat. Ze hebben niks te doen en genieten van hun oude dag door te zitten en om hun heen te kijken. Ik vond het een leuke uitdaging om dit vast te leggen.

Danitsja Groot
Deze foto heb ik gemaakt op de veerboot van het eiland Gozo naar Malta. De reis duurt ongeveer een
half uur en deze oude man besloot deze tijd te gebruiken voor een middagdutje.
Danitsja Groot
Deze foto heb ik gemaakt in de hoofdstad van Malta, Valletta. Deze meneer zat hier te genieten van een mooie rustige dag.
Danitsja Groot
Ook deze foto heb ik gemaakt in de Valletta. De uitstraling van deze man sprak mij enorm aan, en ik ben dus ook enorm blij met deze foto.
Deze man zat in de schaduw te genieten van de mensen om hem heen.
Danitsja Groot
Deze foto heb ik gemaakt tijdens een hagelbui. De straten waren helemaal leeg maar deze man besloot te schuilen onder het kleine afdakje boven hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.