Renzo Gerritsen | Hoofdredacteur

Renzo Gerritsen | Hoofdredacteur

Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen is hoofdredacteur bij DeFotoblogger en schrijft wekelijks een bericht om onze lezers te inspireren en te motiveren. Lees meer over Renzo:

Renzo Gerritsen Hoofdredacteur

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben een jonge fotograaf met veel ambitie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe perspectieven. Ik werk fulltime als professioneel fotograaf voor veel verschillende opdrachtgevers, maak eigen reportages en ben na zonsondergang op de daken van Amsterdam te vinden.

De drang om de mensen een nieuw en apart beeld te laten zien drijft mij tot het uiterste. Er zijn veel mensen die met een fotocamera in de hand lopen. Dit maakt het lastig om jezelf van anderen te onderscheiden. Dit maakt de uitdaging om iets unieks te fotograferen des te groter en leuker. Wat ik wil bereiken met mijn foto’s is dat de mensen stil zullen staan bij wat ze zien; een niet alledaags beeld met een nieuw perspectief.

Inspireren en motiveren

Doordat ik al vrij jong als zzp’er de wereld van de fotografie in sprong wil ik mijn ervaringen graag delen met anderen. Er zijn namelijk duizenden fotografen, maar hoe zorg je er nu voor dat men jou als fotograaf ziet en inhuurt? Hoe krijg je opdrachten? Hoe verkoop je jezelf? Dit zijn onder ander onderwerpen waar ik over schrijf omdat ik men wil inspireren en motiveren om alles uit zichzelf te halen. Daarnaast maak ik prachtige fotoseries en reportages die ik graag aan de buitenwereld wil laten zien. Lees je mee?

[mks_social icon=”facebook” size=”48″ style=”circle” url=”https://www.facebook.com/RenzoGerritsenFotografie/” target=”_self”][mks_social icon=”instagram” size=”48″ style=”circle” url=”https://www.instagram.com/renzogerritsen/” target=”_blank”][mks_separator style=”solid” height=”2″]

[mks_social icon=”linkedin” size=”48″ style=”square” url=”https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi6z7jWsIPKAhXDcg8KHSkaAbAQFggfMAA&url=httpswww.linkedin.cominrenzo-gerritsen-6b5a73104&usg=AFQjCNH14Cm8zyztFlXY6eqC44DUNBuZuA&sig2=ZwC-RzHRDlphIwLioQuDyQ” target=”_blank”][mks_social icon=”cargo” size=”48″ style=”square” url=”http://rg-fotografie.com/” target=”_blank”][mks_social icon=”twitter” size=”48″ style=”square” url=”https://twitter.com/RG_Fotografie” target=”_blank”]