Renzo Gerritsen Renzo Gerritsen is hoofdredacteur bij DeFotoblogger en is een jonge fotograaf met veel ambitie. Hij is op zoek naar een nieuw perspectief en vertelt graag een verhaal via zijn foto’s. Lees je mee?

Renzo Gerritsen Hoofdredacteur

Mijn naam is Renzo Gerritsen en ik ben een jonge fotograaf met veel ambitie. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe perspectieven. Ik werk momenteel als professioneel fotograaf voor veel verschillende opdrachtgevers en geef ik workshops avondfotografie. Ik ben gespecialiseerd in zakelijke fotografie, avondfotografie en reportage.

De drang om de mensen een nieuw en apart beeld te laten zien drijft me tot het uiterste. Er zijn vele mensen die met een fotocamera in de hand lopen, dus het is lastig om jezelf van anderen te onderscheiden. Dit maakt de uitdaging om iets unieks te fotograferen des te groter en leuker. Wat ik wil bereiken met mijn foto’s. is dat de mensen stil zullen staan bij wat ze zien; een niet alledaags beeld met een nieuw perspectief.

SAIL 2015 Movenpick Hotel

Inspireren en motiveren

Doordat ik al vrij jong als zzp’er de wereld van de fotografie in sprong, wil ik mijn ervaringen graag delen met anderen. Er zijn namelijk duizenden fotografen, maar hoe zorg je er nu voor dat men jou als fotograaf ziet? Of hoe je opdrachten krijgt? Hoe je jezelf verkoop? Dit zijn onder ander onderwerpen waar ik over schrijf omdat ik men wil inspireren en motiveren om alles uit zichzelf te halen. Daarnaast maak ik prachtige fotoseries en reportages die ik graag aan de buitenwereld wil laten zien. Lees je mee?

instagram
linkedincargo
Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search