Maico Barneveld | Oprichter

Maico Barneveld | Oprichter

Maico Barneveld is mijn naam en ik ben blij je te mogen begroeten als bezoeker/lezer van DeFotoblogger. Ik heb deze website gemaakt zodat iedereen die interesse heeft in fotografie, kan mee genieten van deze fantastische vorm van ontspanning en wat voor sommige gelukkige onder ons hun dagelijkse brood betekent. Fotografie is voor mij een hobbymatige invulling die een wat grotere vorm heeft aangenomen met de live gang van deze website/ blog.

Wie is toch Maico Barneveld

Ik werk sinds een aantal jaar in de fotografiewereld waarbij ik als adviseur betrokken ben bij veel verschillende kleine webwinkels en fotografiewebsites ten aanzien van hun E-Commerce activiteiten en de gewenste UX. Mijn full time baan is E-Commerce manager voor verschillende bedrijven. En vanuit mijn werk als E-Commerce manager in de fotografische wereld was ik dagelijks betrokken bij fotografie producten en daardoor was de stap naar fysieke fotografie natuurlijk snel gemaakt.

Fotografie is voor mij naast een ontspanningsvorm ook een bron van inkomsten. Mijn foto’s gaan de gehele wereld over, voornamelijk mijn reisfoto’s zijn erg in trek. Door een persoonlijke benadering en een andere kijk op fotografie zijn mijn beelden net even afwijkend wat voor reisorganisaties een mooi resultaat oplevert. Daarnaast lees ik veel over fotografie en ik neem vooral ongelofelijk veel foto’s.

Maico Barneveld

Via DeFotoblogger wil ik je graag op de hoogte houden van alles wat ik tegenkom tijdens mijn fotografiereis door het leven. Ik zal alles posten wat te maken heeft met fotografie, dit kan zijn iets wat ik zelf schrijf of gevonden heb op het internet. Zolang ik denk dat het interessant kan zijn voor jou als lezer, zal ik het plaatsen. Je zal daarom naast veel door mij zelf geschreven berichten ook regelmatig filmpjes, foto’s en interviews van fotografen tegenkomen op de website.

Veel lees plezier!

Hoe kom ik in contact met Maico Barneveld

In contact komen met mij? Dat kan! Kijk even naar onze mogelijkheden hier: Link naar de mogelijkheden.

Maico Barneveld

Idolaat, creatief, reislustig en vooral knettergek op fotografie! Mijn passie voor fotografie gaat zover dat ik deze mooie community heb opgezet. En ik heb daarnaast een bijzondere passie voor reisfotografie (binnen en buitenland), landschapsfotografie, natuur en wildlife, portret en architectuur.

[mks_social icon=”facebook” size=”48″ style=”square” url=”https://www.facebook.com/maico.barneveld” target=”_blank”][mks_social icon=”flickr” size=”48″ style=”square” url=”https://www.flickr.com/people/maicobarneveld/” target=”_blank”][mks_social icon=”instagram” size=”48″ style=”square” url=”https://www.instagram.com/defotoblogger/” target=”_blank”][mks_social icon=”linkedin” size=”48″ style=”square” url=”https://nl.linkedin.com/in/maicobarneveld” target=”_blank”]

[mks_social icon=”pinterest” size=”48″ style=”square” url=”https://www.pinterest.com/DeFotoblogger/” target=”_blank”][mks_social icon=”tumblr” size=”48″ style=”square” url=”https://www.tumblr.com/blog/defotoblogger” target=”_blank”][mks_social icon=”twitter” size=”48″ style=”square” url=”https://twitter.com/DeFotoblogger” target=”_blank”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.