Fabian Viester | Gastblogger

Fabian Viester | Gastblogger

Fabian Viester in 3 woorden:  concert,- portret en reportagefotograaf. Hij handelt vanuit www.fabianviester.nl. Fotografeert voor verschillende festival mediums. Wilt de lezer nieuwe inzichten en technieken leren. Houdt zich bezig met de social media en website van DeFotoblogger en belicht evenementen- en concerten. Maakt ook graag architectuur -en avondfoto’s.

Onderscheiden van de rest en met een open blik kijkend naar de fotografie wereld. Wilt je inspireren om het uiterste uit je fotografie te halen. Samen kom je verder dan alleen.

Meer over Fabian Viester

Een inspirerend persoon dat graag vertelt over architectuur- en avondfotografie. Zich daarnaast voornamelijk bezighoudt met evenementen- en concerten en graag reist. Niet graag stil zit, maar het liefst de hele dag bezig is met wat hij graag doet: reizen, fotografie en het bezoeken en coveren van evenementen- en concerten.

Kom meer over Fabian Viester te weten en neem een kijkje op zijn website.

[mks_social icon=”facebook” size=”48″ style=”square” url=”http://www.fabianviester.nl/” target=”_blank”][mks_social icon=”flickr” size=”48″ style=”square” url=”http://www.flickr.com/fabianviesterphotography” target=”_blank”][mks_social icon=”instagram” size=”48″ style=”square” url=”http://www.instagram.com/fabianviester” target=”_blank”][mks_social icon=”twitter” size=”48″ style=”square” url=”https://twitter.com//fabianviester” target=”_blank”]