Fotovakschool bij DeFotoblogger

Als student aan de Fotovakschool maak je wat mee! Het leven van een fotografiestudent is afwisselend en verrassend. Zo sta je in de studio met een fotomodel voor je, en dan loop je ineens in een weiland in de hoop op de juiste zonnestraal. Je praat met een zwerver of je componeert een stilleven. En wij willen dit met de samenwerking van de Fotovakschool/ DeFotoblogger voor jou publiceren!

DSC_8976

Renzo

Hoofdredacteur

Renzo Gerritsen is een jonge fotograaf met veel ambitie. Hij is op zoek naar een nieuw perspectief. Als jonge fotograaf geeft hij jullie een kijkje in zijn leven en vertelt hij graag een verhaal via zijn foto’s. Lees je mee?

Fleur Louwe-490x320

Fleur

Auteur

Ze is afgestudeerd aan de Fotovakschool MBO4 in 2015 en in 2016 gestart met de HBO opleiding Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie. Paardenfotografie is haar ding.

Onze gastbloggers/vloggers weten het…

Onze gastbloggers en gastvloggers weten het al. Meewerken aan DeFotoblogger als een van de gastbloggers is leuk. Je zet je zelf in de kijker bij de lezers en de volgers van DeFotoblogger. En daar kan jij als gastblogger van mee profiteren door meer volgers te krijgen voor je eigen social media. Dus waar wacht je nog op en kijk of jij ook mee kunt werken als een van onze gastbloggers of vloggers. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search