In Fotografie nieuws

Of het nou wel of geen echte winter wordt, Canon zorgt er in ieder geval voor dat je er warmpjes bij zit de komende maanden. Met de Canon Winterpromotie kun je namelijk bij de aanschaf van een van de vele geselecteerde actieproducten een behoorlijk voordeel behalen die kan oplopen tot €225,- cashback of €300,- shop tegoed. Niet alleen bij camera’s en objectieven, ook bij flitsers, videocamera’s en printers profiteer je van de Canon Winterpromotie. En zodra jij jouw nieuwe aanwinst hebt geregistreerd bij Canon ontvang je ook nog eens gratis 100GB online opslagruimte bij Irista.

Jij beslist zelf of je voor een cashbackbedrag gaat of een shoptegoed voor een volgend Canonproduct. Een cashback is handig als je uitrusting voorlopig compleet is en je niet van plan bent om voor 16 april 2018 een nieuwe Canon aan te schaffen. Wil je wél voor die datum nieuwe Canongear, kies dan voor het Canon-tegoed. Op CameraNU.nl vind je naast alle spelregels en voorwaarden uiteraard het overzicht van alle actieproducten. Bovendien profiteer je bij
CameraNU.nl direct van de gratis vijf jaar garantie op bijna alle actieproducten én de snelle, gratis verzending.

Over Canon

Dankzij de meest geavanceerde technologieën is Canon al tientallen jaren het toonaangevende merk in onder meer de fotografiewereld. Canon is bekend als merk voor professionals (wie kent de witgrijze telelenzen langs de zijlijn niet?) en voor consumenten. Het bedrijf weet continu met vernieuwingen te komen waardoor Canon marktleider blijft. Als gebruiker van Canon profiteer je uiteraard van al deze technische snufjes in je apparaat.

https://www.cameranu.nl/canon-winterpromotie-2017

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

We zijn er even niet, maar laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Nikon en GUP Magazine zetten aanstormend fotografietalent in de kijker